News Flash:

Cum alegem caruciorul bebelusului

11 Septembrie 2018
919 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe mare

Pe piata din Romania, si nu numai, exista o multime de carucioare pentru copii. Fie ca vorbim aici despre carucioare pentru copii 3 in 1, carucioare pentru copii 2 in 1, sau carucioare pentru copii sport, gama este variata, iar fiecare dintre parinti aleg modelul potrivitpentru stilul lor de viata.

Cand vine vorba despre achizitionat carucioare pentru copii, e important ca mami si tati sa ia in considerare o serie de aspecte importante, pentru a-i asigura celui mic confortul si siguranta, dar si pentru a-si face viata mai usoara dupa aparitia lui bebe in viata lor.

Iata cateva lucruri care nu ar trebui sa lipseasca atunci cand vorbim despre carucioare pentru bebe, cum si ce ar trebui sa cautati atunci cand porniti in cautarea caruciorului perfect:

● Modelele de carucioare pentru copii trebuie sa fie sigure, sa fie rezistente
Primele lucruri pe care trebuie sa le studiezi cand analizezi carucioare pentru bebelusi sunt urmatoarele: cadrul (sa fie dotat cu sisteme de prindere rezistente), hamul (sa aiba centuri de siguranta, cu 5 puncte de prindere), franele (sa fie puternice, rezistente), bara frontala de protectie (sa fie imbracata in materiale textile moi), rotile (sa fie din materiale de calitate).

Nu mai acoperi caruciorul copilului cu o panza atunci cand il plimbi vara! Iata ce se poate intampla

● Modelele de carucioare pentru copii trebuie sa fie multifunctionale
Asta pentru ca un carucior clasic a devenit tot mai putin cautat de catre parinti, care prefera sa investeasca intr-un carucior utilat cu alte accesorii utile pentru transportul confortabil si sigur al lui bebe. Cei mai multi dintre parinti prefera carucioare pentru copii cu sisteme modulare: 2 in 1, 3 in 1 sau 4 in 1.

● Modelele de carucioare pentru bebelusi trebuie sa fie realizate din materiale de buna calitate
Pielea lui bebe este foarte sensibila, iar confortul celui mic in oricare carucioare pentru bebe este oferit si de cat de moale este salteluta sau husa sau calitatea tesaturilor folosite in fabricarea lor. Specialistii recomanda ca parintii sa aleaga dintre modelele de carucioare pentru bebe ale caror huse, scoica, copertina si salteluta sunt realizate din materiale naturale, testate pentru toxicitate, inflamabilitate, fara continut sintetic sau vopsele toxice, care pot dauna sanatatii celui mic.

Preferabil, alegeti intotdeauna bumbacul organic sau tesaturile ecologice.

● Modelele de carucioare pentru bebe trebuie sa se plieze sau sa rabateze

Este recomandat pentru parinti sa aleaga un sistem modular pliabil, astfel incat sa poata deplasa caruciorul cu usurinta in calatorii (in portbagajul masinii, in lift, in cala de avion). Specialistii recomanda ca parintii sa opteze pentru un model cu o pliere cat mai compacta, eventual cu roti detasabile, astfel incat dimensiunile lui sa fie reduse cat mai mult.
Sistemul de pliere ar trebui sa fie usor, rapid, sa se faca cu o singura mana.

Sunt multe lucruri de luat in considerare atunci cand achizitionati carucioare pentru copii. Asta pentru ca bebe va descoperi lumea in confortul si in siguranta lor.


bumbacul carucioare bebe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004809 (s)