News Flash:

Cum alegeți o strategie potrivită pentru a plasa un pariu pe un meci de fotbal

11 Martie 2019
2570 Vizualizari | 0 Comentarii
Mituri despre pariurile sportive

Dacă căutați "strategii online de pariere pe fotbal ", veți descoperi multe site-uri care pretind că au reușit să învingă casa de pariuri. Cu toate acestea, în realitate este mult mai dificil.

Este binecunoscut faptul că doar un procent foarte mic (1-2%) dintre oameni obțin un profit consistent din pariuri online plasate la Fortuna, de exemplu.  Pariul pe fotbal este dificil și, în ciuda sutelor de strategii, nu există nicio modalitate sigură de câștig.

Persoanele care câștigă constant pariază mult, știind că vor pierde aproape tot atâtea pariuri pe cât vor câștiga. Menținerea unei rate de succes mai mare de 50%, cu cote medii sau mai eficientă este suficientă pentru a asigura profit pe termen lung.

Disciplina

Subestimarea necesității unei discipline în timpul procesului de pariere este una dintre greșelile celor care pariază. Lipsa disciplinei și încercarea de a recupera pierderile este rețeta dezastrului. Dacă vă decideți să utilizați o strategie de pariere, trebuie să faceți tot ce puteți pentru a o respecta. Este o strategie care vă poate ajuta să câștigați, iar renunțarea la ea presupune negarea beneficiilor sale și șansei de a câștiga.

Iată 1 exemplu de disciplină proastă:

Pariați 100 de euro pe fiecare pariu și câștigați 5 pariuri la rând. Vă simțiți extrem de încrezători. Credeți că oricât ați paria veți câștiga. Decideți să mizați profitul de 500 euro pe care l-ați obținut din ultimele 5 pariuri pe al șaselea pentru că vă simțiți încrezători. Pierdeți acest pariu, iar pierderile voastre cresc.

Pariul live

Probabil este strategia cea mai plină de adrenalină. Tranzacționarea live implică plasarea unui pariu la începutul sau la mijlocul jocului, în scopul de a paria împotriva unei echipe în timpul jocului atunci când cotele se schimbă. Această strategie poate fi folosită cu succes și, de fapt, există mulți oameni care fac acest lucru. Ei fac parte dintre cei care își câștigă existența pariind la case de pariuri precum Fortuna România.

Cercetarea modului în care echipele încep în anumite circumstanțe vă poate ajuta adesea să găsiți un pariu potrivit pe piețele de pariuri. Dacă vreți un rezultat rapid, puteți folosi strategia peste 2,5 goluri. Dacă se marchează un gol rapid, cotele de peste 2,5 goluri vor scădea. Acest lucru vă permite să vă întoarceți la sub 2.5 goluri (la cote mai mari, prin urmare, obținerea unui profit garantat, indiferent de rezultat), sau puteți "depăși" rezultatul de peste 2.5 goluri.

 

 

Cele de mai jos vor explica mai ușor acest lucru:

- Pariați pe peste 2,5 goluri la o miză de 100 euro pre-meci la o cotă de 2.00

- Un gol este înscris după 5 minute, exact așa cum ați așteptat!

- Prețul de peste 2.5 goluri scade la 1.50 (1/2). Acum aveți o mare oportunitate de tranzacționare.

- Pariați pe peste 2.5 goluri la o miză de 75 euro și veți obține un profit de 150 de euro, dacă rezultatul este sub 2.5.

-Miza dvs. totală este acum 175 euro (100 euro pe peste 2.5 și 75 euro contra peste 2.5 la 1.50)

Dacă jocul rămâne sub 2.5 goluri, veți câștiga 50 de euro (profitul de 150 lire minus 100 de euro mizați pe peste  2.5)

În cazul în care jocul depășește 2.5 goluri, veți câștiga 25 euro (profitul de 100 euro minus 75 de euro mizați pe sub 2.5)

Cele de mai sus sunt un exemplu simplist pentru a arăta cum puteți obține rapid profit garantat. În industrie, acest lucru poate fi cunoscut sub numele de "greening up" - eliminând orice pierderi potențiale și garantând un profit.

Tranzacționare pre-meci

Acest concept este similar cu tranzacționarea live. Tranzacționarea înaintea meciului necesită schimbări de prețuri, dar acestea sunt adesea mai mici și mai puțin vizibile pentru un parior neinstruit. Deoarece modificările prețurilor sunt mai mici, suma pe care trebuie să o mizați pentru a obține un profit decent este mult mai mare. De asemenea, trebuie să fiți mai răbdători, deoarece uneori poate dura câteva zile pentru ca prețurile să se schimbe la fel de mult cum ați dori.

 Cum știți când și unde să tranzacționați? Aceasta este o întrebare dificilă, dar trebuie să fiți în stare să răspundeți cu încredere la ea înainte de a vă hotărî să pariați. Cei mai buni pariori sunt experți atât în pariurile pe fotbal, cât și în citirea piețelor, mulți chiar au experiență în lucrul cu piețele bursiere.

Cheia acestei strategii de pariere este de a putea anticipa unde vor merge banii și când. Există câțiva jucători mari în această industrie care fac pariuri mari bazând pe modele statistice complexe care prognozează  rezultatele probabile. Știind cum se comportă aceștia puteți face un pas înainte și plasa pariuri înainte sau după ce aceștia fac mișcarea.

De exemplu, dacă aflați că în fiecare sâmbătă dimineața cotele pentru o anumită echipă sunt mai mici, atunci puteți presupune că unii "jucători mari" pariază pe această echipă în mod regulat. După cum s-a menționat anterior, această strategie de pariere necesită o analiză detaliată și un echilibru mare la pariuri înainte de a fi pusă în aplicare.

Acestea sunt câteva dintre strategiile pe care le puteți folosi pentru a paria cu succes. De asemenea, pentru a avea succes. Puteți intra pe biletu-zilei.com pentru a descoperi zilnic ponturi și strategii potrivite pentru pariuri reușite.

 


fortuna disciplina pariul live
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005641 (s)