News Flash:

Cubaneza cu documente false, depistata la Vama Stamora Moravita

11 Martie 2016
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
stamora
 O femeie din Cuba a fost depistata de politistii de frontiera timisoreni la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moravita, in momentul in care intentiona sa intre din Serbia in Romania pe baza unor documente false. 
La controlul de frontiera, H. Gretel, in varsta de 34 de ani, cetatean cubanez, a prezentat, pe langa pasaportul cubanez, un permis de sedere spaniol, precum si un permis de conducere, purtand insemnele autoritatilor spaniole. 
"Politistii de frontiera timiseni au constatat ca atat permisul de sedere, cat si permisul de conducere nu prezinta elementele de siguranta specifice unor asemenea documente, acestea prezentand indicii de falsificare. Verificarile suplimentare au confirmat faptul ca documentele prezentate sunt false", arata comisar-sef Pera Valeriu intr-un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis, joi, AGERPRES. 
Politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala, efectuand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals, iar persoanei de cetatenie cubaneza nu i-a fost permisa intrarea in Romania, fiind inapoiata autoritatilor de frontiera din Serbia. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005956 (s)