News Flash:

CTP il desfiinteaza pe Ciolos: Mai rau decat dracul, e razgandacul

7 Decembrie 2015
1534 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP
Cristian Tudor Popescu il critica dur pe premierul Dacian Ciolos pentru ceea ce jurnalistul considera a fi o schimbare de pozitie in privinta finantarii Catedralei Neamului.

Initial, CTP s-a bucurat de vestea ca finantarea de la bugetul de stat a construirii Catedralei a fost anulata, insa a ramas profund dezamagit cand, considera jurnalistul, premierul si-a schimbat pozitia cu 180 de grade.

"Cand auzii ca nu le mai da sfintilor parinti sa rumege din banii statului, eram gata sa-l blagoslovesc pe dl Ciolos cu un editorial pozitiv. Uite, domnule, omul parea sovaielnic, dar e tare, sa atingi BOR la activitatea de baza, adica adunarea de averi aci, pe pamant, nu in cer, cum indeamna Iisus Hristos, nu-i jucarie, preacuviosii fac urat. (...)

Cata vreme vor exista pe aici insi care sa creada in iertarea pacatelor si viata de apoi, Puterea va avea nevoie de Biserica, caci chivotul strange bine votul. La concluzia asta a ajuns si premierul Dacian, dupa 24 de ore de laicizare a statului roman, asa cum sunt de mult tarile civilizate. Si-a mai inghitit limba inca o data, ca in cazurile „ministrilor” Baciu si Guseth", scrie CTP.

Jurnalistul nu se sfieste sa ii arunce ironii dure premierului, pe care il face "razgandac".

"Mi-e din ce in ce mai clar ca dl tehnocrat Ciolos nu cunoaste maxima politica a unui predecesor al sau, patriarhul-premier Jean Buruiana: mai rau decat dracul, e razgandacul".

dezamagit premierul banii statului ciolos iisus hristos biserica baciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007328 (s)