News Flash:

CSMS Iasi a ratat calificarea in turul 3 al Europa League

22 Iulie 2016
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
csms hajduk
Echipa CSMS Iasi a pierdut mansa retur a dublei cu Hajduk Split, scor 1-2 (1-1), si astfel a parasit Europa League inca din turul 2 preliminar. In tur, la Iasi, fusese 2-2.
Obligati sa castige meciul de la Split pentru a forta calificarea in faza urmatoare a competitiei, CSMS Iasi s-a vazut condusa la jumatatea reprizei dupa golul marcat de Tudor cu un voleu la coltul scurt.
Un gol anuntat de o mare ocazie la care s-a opus portarul Grahovac. Avantajul gazdelor a fost anulat dupa doar patru minute, Ciucur restabilind egalitatea la o actiune prelungita de atac a iesenilor cu un sut pe jos din interiorul careului.
CSMS Iasi a presat mai mult in partea secunda in cautarea golului si a ratat cateva ocazii de de a marca, cea mai mare dintre acestea in minutul 58 la sutul lui Vasile Gheorghe respins de un adversar de pe linia portii.
La fel ca si in meciul de la Iasi, cei de la Hajduk Split au marcat in minutul 90. De aceasta data Ohandza a scapat din marcaj si l-a invins pe Grahovac cu un sut la coltul lung.
Romania pierde astfel prima din cele cinci echipe angrenate in cupele europene in acest sezon completitional. Ramanem cu Astra Giurgiu si Steaua in Liga Campionilor, respectiv Pandurii si Viitorul in Europa League.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004979 (s)