News Flash:

CSM Bucuresti, victorie categorica in Liga Campionilor

12 Octombrie 2017
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
csm bucuresti
Cea mai buna jucatoare din lume a evoluat stralucitor in al doilea meci din grupele Ligii Campionilor, marcand de 12 ori in victoria din Polonia, scor 34-23.


Campioana Romaniei CSM Bucuresti s-a impus fara probleme miercuri seara in deplasarea de la Gdynia, o debutanta in grupele Ligii Campionilor.


A fost o victorie la pas pentru NeaguGullden si compania, diferenta de valoare dintre cele doua echipe fiind una imensa. Ar fi ceva de genul Chelsea cu Qarabag, in Liga, la fotbal, meci incheiat cu 6-0 pentru formatia lui Conte, in fata azerilor.


Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare din lume, a fost stralucitoare in disputa din Polonia, interul stanga a marcat din toate pozitiile, contabilizand 12 reusite! A si avut "sansa" ca Isabelle Gullden, coechipiera ei sa rateze prima aruncare de la 7 metri, si atunci a preluat ea sarcina de a transforma penalitatile.


CSM nici nu a dat senzatia ca se intrebuinteaza prea mult. Asta a facut ca, in repriza a doua, la 11 goluri diferenta, dupa ce daneza Helle Thomsen a schimbat echipa in totalitate, concentrarea sa scada simtitor. Au fost 6 minute fara gol pentru bucurestence.


Imediat, Thomsen a cerut time-out, si-a certat jucatoarele, pentru lejeritatea din aparare, dar Bazaliu, Niombla, Line Jorgensen, Mehmedovici, Hagman, rezervele de azi, tot nu au dat semne de revenire. Au fost trimise inapoi pe teren Neagu si Gullden, iar balanta a inclinat inca o data in cealalta parte.


A doua victorie lejera pentru "tigroaice", 34-23, dar pericolul pentru campioana Romaniei, intr-o grupa cu adversare mai mult decat modeste, este acela de a nu-si da seama de nivelul la care se afla.


Pentru CSM, mai greu se anunta meciul de sambata, de la Brasov, acolo unde Corona cu Buceschi, Chiper, Tiron, Tatar, Laura Popa, s-ar putea sa le puna mai multe probleme bucurestencelor decat Krim Ljubljana sau Gdynia in grupa de Liga campionilor!

campioana romaniei csm bucuresti gdynia ligii campionilor neagu liga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006591 (s)