News Flash:

Cristian Ghinea, propus pentru Ministerul Fondurilor Europene

25 Aprilie 2016
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene, la cancelaria premierului, este propunerea pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

Cristian Ghinea ar urma sa preia Ministerul Fondurilor Europene dupa ce Aura Raducu si-a dat demisia luni, la solicitarea premierului Dacian Ciolos, care este nemutumit de activitatea institutiei.
Propunerea ar urma sa fie inaintata presedintelui Klaus Iohannis.
"(...) avand in vedere nemultumirile domnului prim-ministru legate de obiectivele pe termen scurt privind activitatea mea, la cererea domniei sale, imi depun demisia din functia de ministru al fondurilor europene. Regret ca nu am avut sansa de a duce la bun sfarsit actiunile propusem, dar raman un sustinator al politicii de coeziune, al principiilor europene si al utilizarii cat mai eficiente si profesioniste a fondurilor europene pentru dezvoltarea economica si sociala a tarii", preciza Aura Raducu.
Raducu este al doilea ministru care paraseste guvernul tehnocat, dupa ministrul Muncii, Ana Costea. Si la Ministerul Muncii a fost numit unul dintre consilierii premierului, Dragos Pislaru.

cristian ghinea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005868 (s)