News Flash:

Cristian Busoi: Candidatura mea la Primaria Capitalei nu este definitiva

29 Ianuarie 2016
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Busoi
Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a admis, vineri, ca inscrierea sa in cursa pentru Primaria Capitalei nu este o decizie definitiva, spunand ca el este propunerea filialei PNL Sector 1.
''Candidatura mea nu este una definitiva. Nu a fost in niciun moment o candidatura definitiva, a fost decizia organizatiei PNL Sector 1. Luna februarie va aduce finalizarea analizei si asa cum este normal, cum am stabilit de la inceput, va duce in fata bucurestenilor o echipa, candidatul la Primaria Capitalei si candidatii la sectoare'', a raspuns prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi, intrebat daca sunt semne de intrebare in ceea ce priveste candidatura sa la Primaria Bucuresti.
Cristian Busoi a afirmat ca ''daca la Primaria Generala cel putin jumatate de pas a fost facut in luna decembrie, atunci cand a fost formalizata o propunere a filialei PNL Bucuresti'', pentru primariile de sector ''inca nu sunt nici macar conturate definitiv candidaturile''.
Intrebat ce alte nume mai sunt testate de liberali pentru Primaria Capitalei, Cristian Busoi a afirmat ca ''pana acum nu a fost niciun fel de discutie de a testa alte nume si nu s-a demarat nici procesul de sondare a bucurestenilor'', apreciind ca probabil sondajul va fi demarat incepand cu saptamana urmatoare.
El a anuntat ca va demara un proces de consultare online a bucurestenilor, pe site-ul sau, cu privire la constructia unui mare spital in Bucuresti, afirmand ca daca propunere va intruni sustinerea bucurestenilor fie va demara proiectul in calitate de primar, fie il va sustine pe cel care va castiga fotoliul Primariei Bucuresti sa demareze acest proiect.
Busoi a comentat, in urma cu o saptamana, declaratia copresedintelui PNL Alina Gorghiu potrivit careia ramane de vazut daca el va ramane candidatul PNL pentru Primaria Capitalei.
"Alina Gorghiu nu a spus nicio secunda ca nu sunt candidatul, a explicat doar o situatie procedurala din interiorul PNL. O situatie procedurala foarte corecta pe care am explicat-o si eu, de altfel de cateva ori", a declarat candidatul propus de PNL pentru Primaria Capitalei, intrebat cum comenteaza declaratiile facute de copresedintele PNL Alina Gorghiu si secretarul general Ilie Bolojan, care au afirmat ca liberalul nu este candidatul validat al PNL pentru Bucuresti.
"Urmeaza o validare in BNP al PNL. Eu sunt membru al acestui partid de 19 ani,(...) tin foarte mult la PNL si accept orice decizie a sa. Am in acest moment o pozitie de europarlamentar la Bruxelles. Pot sa servesc Romania si PNL si din pozitia de europarlamentar, prin urmare astept terminarea procedurilor interne si decizia colegilor mei", a mai precizat Busoi.
Intrebat daca se va retrage din cursa electorala, in cazul in care sondajele din luna februarie nu vor fi favorabile, Cristian Busoi a afirmat ca decizia va fi luata de conducerea centrala a PNL.
Cristian Busoi este la acest moment propunerea organizatiei PNL Bucuresti pentru Primaria Capitalei, insa "ramane de vazut" daca acesta va ramane candidatul oficial al partidului, a declarat saptamana trecuta copresedintele formatiunii, Alina Gorghiu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.018941 (s)