News Flash:

Cristi Borcea isi face de cap in inchisoare. Cu cine s-ar fi cuplat fostul sef al lui Dinamo!

11 Decembrie 2014
2477 Vizualizari | 1 Comentarii
borcea
Cristi Borcea ar fi intretinut relatii intime cu o asistenta chiar in spitalulPenitenciarului Poarta Alba, acolo unde a fost  internat dupa ce a acuzat probleme de sanatate.

Cristi Borcea este mare crai si in spatele gratiilor. Vizitele sotiei sale, Alina, cu care are si un copil, si ale fostei neveste, Mihaela, cea pe care a lasat-o sa se ocupe de mai multe afaceri ale sale, desi au divortat, nu i-au fost de ajuns fostului actionar de la Dinamo.

Potrivit Romania TV, omul de afaceri ar fi intretinut relatii intime cu o asistenta de la spitalul Penitenciarului Poarta Alba, unde a fost internat in mai multe randuri pentru probleme de sanatate.

Conducerea inchisorii a facut controale si a luat masuri drastice, dupa ce in salonul in care fusese internat Borcea s-au gasit mai multe sticle de whiskey si haltere, desi omul de afaceri este cunoscut a avea probleme cardiace si chiar a fost supus unei operatii pe cord.

Salonul transformat in cuibusor de nebunii pentru Cristi Borcea este acum sigilat, iar omul de afaceri a fost mutat intr-o celula. Ancheta continua, iar conducerea penitenciarului a decis impunerea de noi restrictii tuturor detinutilor.

 


cristi borcea relatii intime asistenta internat alina copil afaceri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1950 (s) | 43 queries | Mysql time :0.067240 (s)