News Flash:

CRIMA SOCANTA la Timisoara! Un barbat si-a ucis sotia in varsta de 26 de ani, apoi a incercat sa se sinucida intrand cu masina intr-un stalp

24 Mai 2018
983 Vizualizari | 1 Comentarii
crima politie2

Un tanar in varsta de 29 de ani si-a ucis sotia de 26 de ani, joi dimineata, intr-un apartament din Timisoara, in urma unei dispute, iar apoi a incercat sa se sinucida, taindu-se cu cutitul in zona abdomentului, dupa care s-a urcat in masina si a intrat cu toata viteza intr-un stalp.
Potrivit politistilor, crima a avut loc joi dimineata, in apartamentul celor doi tineri, aflat intr-un bloc de pe str. Martir Angela Sava, situat in Calea Martirilor din Timisoara.

Din primele informatii, tanarul de 29 de ani si sotia acestuia, de 26 de ani, au inceput sa se certe. In momentul in care femeia i-a spus ca vrea sa se desparta, barbatul a luat un cutit si a injunghiat-o de mai multe ori in spate.

Dupa ce a comis crima, tanarul de 29 de ani a incercat sa se sinucida si cu un cutit si-a provocat rani in zona abdomenului. Vazand ca nu reuseste, s-a urcat in masina si cu toata viteza a intrat intr-un stalp aflat pe Calea Lugojului.


O persoana a sunat la 112, iar in momentul in care politistii au ajuns la fata locului, barbatul le-a spus ca si-a omorat sotia.

Barbatul a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Municipal Timisoara, fiind supus unei interventii chirurgicale.

Intre timp, mai multi politisti s-au deplasat la locuinta celor doi tineri, unde au gasit-o pe femeie decedata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

la anu si la multi ani  | #12152
mai curva ca romanu nu exista .. desfac o sampanie si sarbatoresc evenimentul
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006184 (s)