News Flash:

CRIMA SOCANTA intr-un camin studentesc! Un student a murit injunghiat, un altul este pe masa de operatie!

9 Noiembrie 2015
1581 Vizualizari | 0 Comentarii
camin studenti
UPDATE 8.45 - Studentul injunghiat care a fost transportat la Spitalul Sf. Spridon se afla in sala de operatie. Acesta a suferit multiple rani. A fost adus la spital in soc hemoragic, el pierzand foarte mult sange. Medicii sunt extrem de rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire.

UPDATE 8.30
- "Din marturia unui student, intr-o camera de camin din C4, doi studenti au fost injunghiati de un al treilea. De asemenea, acesta a fugit, nu inainte de a da foc la camera. Pompierii si cei de la SMURD au ajuns in jurul orei 7.03. Din nefericire, unul dintre tinerii injunghiati, care era din Republica Moldova, chiar daca s-a incercat resuscitarea lui timp de aproape o ora, a murit. Cel de-al doilea a fost transportat la terapie intensiva. Toti sunt studenti laFacultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, in anul I. La acest moment acestea sunt datele obtinute pe baza marturiei facute de unul dintre studentii din camera de camin unde s-a petrecut incidentul", a mentionat Bogdan Eduard Plescan, director administrativ UAIC.

STIRE INITIALA: In aceasta dimineata un incident grav s-a petrecut intr-o camera  din Caminul C4 din Copou al Universitatii Alexandru Ioan Cuza, in care locuiau cinci studenti cu varste de aproximativ 20 de ani. La fata locului a intervenit unechipaj de Pompieri si un echipaj medical. Unul  dintre studenti a raspuns manevrelor de resuscitare a doctorilor, iar in aceste momente se incearca resuscitarea celui de-al doilea. Pompierii au reusit pana la aceasta ora sa stinga flacarile.

smurd stire initiala incident caminul c4 studenti echipaj pompieri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007206 (s)