News Flash:

Crima socanta in satul Ticvaniul Mic din Caras Severin!

23 Februarie 2015
1689 Vizualizari | 0 Comentarii
Crima de o cruzime fara margini intr-o localitate din Caras Severin. Un barbat a fost hacuit cu toporul de doi consateni, care au fost prinsi la furat de lemne. In urma barbatului ucis au ramas doi copii minori.
Un barbat din satul Ticvaniul Mic din judetul Caras Severin, in etate de 40 de ani, a fost ucis luni seara cu topoarele pe strada principala din sat de catre doi consateni. Fratele si mama celui decedat, spun ca ,,cei doi agresori, au asteptat momentul in care victima a ajuns intr-un loc mai intunecat, dupa care au tabarat asupra lui cu topoarele".
"M-au anuntat parintii mei ca l-a omorat pe frate-meu, i-au taiat picioarele, mainile, capul, le-a taiat cu toporul. Problema e cu astia doi.. furau lemne din padure si a fost cu seful de post sa vada de unde a taiat lemne, ca un fel de martor, si de ciuda ca a fost dupa el, l-au urmarit, l-au pandit cand a venit in sat, l-au prins la intuneric si l-au taiat cu toporul", a spus fratele victimei.
Barbatul de 39 de ani a mai apucat sa-i spuna mamei lui numele criminalilor.
"Is taiate picioarele, de aici, are capul spart, si atunci a strigat mama, mama, si daca nu trecea un om, il gaseam mort acolo si cand m-am dus acolo atata a zis, Ionut si Cocor mi-au taiat picioarele", a povestit mama.
Barbatul a ajuns la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva.
Rudele sustin ca cei doi s-au razbunat pentru ca victima nu si-a retras o plangere facuta la politie pentru un conflict mai vechi.
"In iulie august a mai fost o data batut, dar nu stiu ce s-a mai intamplat cu dosarul de la politie, cred ca au incercat sa-l aplaneze, ca tot zicea ca sa se duca sa-si retraga plangerea, ca sa-i ierte", a spus cumnata barbatului.
Cei doi agresori au fost retinuti de politie. Ziuadevest.ro

caras severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1862 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009259 (s)