News Flash:

CRIMA INGROZITOARE la Timisoara! Un elev a ucis un tanar de 22 de ani, in apropierea scolii

5 Noiembrie 2015
1680 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie
Un incident socant s-a petrecut in apropierea Liceului Energetic din Timisoara. Potrivit declaratiilor unuia dintre martori, victima, in varsta de 22 de ani, venise sa apere un prieten pe care agresorul, un elev in varsta de 17 ani, ameninta ca il bate la scoala. Tinerii s-au intalnit la cativa pasi de unitatea de invatamant, la intersectia dintre strada Telegrafului si strada Renasterii. Victima a fost insotita de o alta persoana neindentificata, iar agresorul, de un alt coleg de scoala, scrie tion.ro.
Discutiile dintre tineri au degenerat, iar victima si un prieten au sarit sa il ia la bataie pe elevul de 17 ani. La un moment dat, elevul a scos din geaca un cutit de vanatoare cu zimti si l-a injunghiat in piept pe tanarul de 22 de ani. Agresorul a fugit si a aruncat cutitul cateva strazi mai incolo.
El a fost prins de catre politistii timisoreni si transportat la spital pentru ingrijiri medicale, in urma loviturilor de care a avut parte. Prietenul sau care se afla cu el a ramas la fata locului si a acordat primul ajutor tanarului ingunghiat. El le-a povestit politistilor intreaga intamplare.
La locul incidentului au ajuns de urgenta echipaje de prim ajutor, care au preluat victima si s-au chinuit minute bune sa o stabilizeze. Tanarul injunghiat, care se afla in stare foarte grava, a fost transportat la Spitalul Municipal, pentru ingrijiri medicale. Tot acolo a ajuns si agresorul.
Tanarul de 22 de ani, care se afla in stop-cardio respirator, a murit la spital, in timp ce era supus unei interventii chirurgicale. Victima avea rani grave in zona inimii.
Adolescentul care l-a injunghiat pe tanarul de 22 de ani a fost retinut de politisti.

adolescentul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005832 (s)