News Flash:

CRIMA HALUCINANTA! Cadavru gasit intr-o geanta de voiaj, in Bucuresti!

9 Aprilie 2015
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Cadavrul unui barbat a fost identificat la Institutul National de Medicina Legala (INML), acesta fiind gasit intr-o geanta care se afla in portbagajul unei masini ce parea abandonata, in sectorul 2.
Cadavrul gasit intr-o geanta in portbagajul unei masini in Capitala ar putea fi al unui cetatean sirian, care a fost dat disparut la sfarsitul anului trecut, au declarat pentru MEDIAFAX surse din randul anchetatorilor.
Disparitia cetateanului sirian, despre care politistii banuiesc ca ar fi vorba in cauza, a fost semnalata in decembrie de familia sa.

Masina, cu numar de Constanta, se afla in fata Sectiei 9 de Politie de pe Soseaua Pantelimon.
Politistii au deschis portbagajul, dupa ce au fost anuntati de niste muncitori care lucrau in zona si trebuiau sa mute masina ca de acolo vine miros de cadavru.
Cadavrul este in stare avansata de putrefactie, dar nu a fost transat, ci asezat in asa fel incat sa incapa in geanta, au relevat cercetarile de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei. Totodata, trupul neinsufletit este imbracat, au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.
In urma necropsiei se va determina cauza decesului si data la care a survenit acesta.
Ancheta este desfasurata de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006396 (s)