News Flash:

Crema pentru durerile de spate simpla, naturala si eficienta pe care o puteti face la domiciliu!

17 August 2016
1910 Vizualizari | 0 Comentarii
crema0
Aproape toata lumea experimenteaza unele  tipuri de dureri de spate in timpul vietii lor. Exista mai multe cauze de dureri de spate, inclusiv artrita, muschii suprasolicitati, si altele. Atunci cand este vorba de ameliorarea durerilor de spate, cei mai multi oameni folosesc medicamentele cum ar fi aspirina sau ibuprofenul. Dar exista si o alternativa si anume crema facuta in casa care va poate scuti de dureri. De asemenea poate fi aplicat local pe articulatii dureroase, dureri in oase, dureri de muschi, crampe si dureri asociate cu artrita.
Iata ce ai nevoie:
O lingura de ulei de seminte de mustar: Uleiul de seminte de mustar poate imbunatati curgerea sangelui in zona afectata si sa ofere ameliorarea durerii. Semintele de mustar sunt o sursa buna de seleniu, magneziu si acizi grasi omega 3 care au proprietati medicinale care pot ajuta la imbunatatirea simptomelor de artrita.
O lingura de sare epsom fina: Sarea epsom este bogata in magneziu si sulfat, ambele pot fi absorbite usor prin piele pentru facilitarea durerilor musculare, ameliorarea stresului, reducerea cheagurilor de sange, imbunatateste functia nervoasa si circulatia sangelui.
O lingura de miere: Mierea este cunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene dar cateva studii recente au aratat ca are mai multe beneficii si utilizari. Aplicarea mierii incalzita pe piele va ajuta absorbtia aproape imediat a durerilor de spate.

O lingurita de otet de mere: Otetul de mere contine calciu, magneziu, potasiu si fosfor care sunt foarte esentiale in ameliorarea durerilor articulare.
O lingura de bicarbonat de sodiu: In forma sa naturala, bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru proprietatile sale medicinale si una dintre ele este ca reduce durerea si imflamatia.

Mod de preparare:
adauga toate ingredientele intr-un castron cu exceptia bicarbonatului de sodiu si pune vasul intr-o oala mica cu putina apa
incalzeste apa la foc mic si adauga bicarbonatul de sodiu amestecand usor pana se omogenizeaza si devine o mixtura de crema
aceasta reteta ar trebui sa va ofere suficienta crema pentru timp de 3 zile
sursa: andreiturcu.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005489 (s)