News Flash:

Craciun calduros la Timisoara. Vezi cum va fi de Anul Nou

23 Decembrie 2014
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
In acest an Revelionul va aduce si fulgi de zapada in Banat. Meteorologii spun ca temperaturile vor creste treptat in aceasta saptamana, dar, in ultimele zile din an va fi lapovita si ninsoare mai ales in timpul noptii.

La Timisoara au inceput deja pregatirile pentru Targul de Craciun
 
Potrivit reprezentantilor Administratiei Nationala de Meteorologie, in urmatoarele zile temperaturile vor creste treptat, ajungand la valori medii de 10 grade in timpul zilei si 1...2 grade pe timpul noptii. In Ajunul de Craciun vremea va fi neobisnuit de calda pentru aceasta perioada, dar, pana la finalul saptamanii va avea loc un proces de racire, iar maximele din timpul zilei nu vor depasi, in medie 1 grad, in timp ce valorile termice din timpul noptii vor scadea spre -5 grade.
„In a doua saptamana, regimul termic nu va avea variatii importante, fiind caracterizat de medii regionale ale maximelor diurne intre 1 si 4 grade si ale minimelor nocturne intre -4 si -1 grad. Probabilitatea pentru precipitatii va fi ridicata in jurul datei de 26 decembrie, cand va ploua, dar si in intervalul 29 decembrie – 3 ianuarie, cand vor fi si lapovite sau ninsori, mai ales in cursul noptilor”, transmit meteorologii.
La munte, temperaturile vor creste in urmatoarele zile, astfel incat in ziua de Ajun valorile termice medii din timpul zilei vor atinge 4 grade, iar minimele nocturne vor fi de -3... - 2 grade, scrie tion.ro.
La finalul saptamanii vremea se va racii, iar temperaturile vor scadea spre -8 grade ziua si spre -12 grade in timpul noptii.
„La inceputul celei de a doua saptamani temperatura aerului va marca o crestere, dupa care se va mentine relativ constanta pana la sfarsitul intervalului, cu valori apropiate de normele perioadei, respectiv maxime diurne intre -4 si -2 grade si minime nocturne situate in general intre -9 si -7 grade. Probabilitatea pentru precipitatii pe arii extinse si moderate cantitativ va creste dupa data de 25 decembrie, cand vor predomina ninsorile”, au mai precizat meteorologii.
De asemenea, tot la munte, probabilitatea de precipitatii pe arii extinse  va creste dupa 25 decembrie, cand vor predomina ninsorile.

revelionul banat meteorologii temperatura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005528 (s)