News Flash:

Costel Pantilimon a fost transferat la Watford pentru 500.000 de lire sterline

20 Ianuarie 2016
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
pantilimon
Portarul Costel Pantilimon, care a semnat un contract pe trei sezoane si jumatate cu gruparea Watford, a fost transferat de la Sunderland pentru 500.000 de lire sterline, a anuntat mirror.co.uk.

Cele două cluburi nu au precizat suma pentru care a fost transferat Pantilimon.

"Nu avem nevoie de un portar să-l înlocuim pe Heurelho Gomez, el este extraordinar, dar vrem jucători care să poate acoperi postul", a declarat managerul grupării Watford, Quique Sanchez Flores.

Pantilimon a afirmat că Watford este alegerea potrivită pentru el: "Îmi place managerul, îmi plac jucătorii şi cred că am făcut o alegere bună. Îl cunosc bine pe Gomes, este un om minunat, dar voi lupta pentru postul meu".

În vârstă de 28 de ani, Pantilimon juca la Sunderland din vara anului 2014, el evoluând în 49 de meciuri. Portarul român a fost titular în prima parte a campionatului, dar apoi a ajuns a treia variantă la Sunderland după englezul Jordan Pickford şi italianul Vito Mannone.

Deşi a avut evoluţii bune în acest sezon, în ciuda situaţiei dificile în care se află echipa Sunderland, penultima în clasament, Pantilimon a fost scos din primul 11 de către managerul Sam Allardyce după meciul cu formaţia Chelsea, scor 1-3, disputat înaintea Crăciunului. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006289 (s)