News Flash:

Cosmin Contra: Cu putina sansa ne puteam intoarce cu cele trei puncte

11 Septembrie 2018
3861 Vizualizari | 0 Comentarii
cosmin contra 19402600

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, luni, ca este multumit de evolutia jucatorilor romani in meciul cu Serbia, subliniind ca, daca avea putina sansa, Romania putea castiga cele trei puncte. Insa, Contra nu este multumit de faptul ca Romania are doar doua puncte dupa doua jocuri in Liga Natiunilor.
"Sunt multumit si fericit, a fost un meci cu ocazii de ambele parti, dar cu putina sansa ne puteam intoarce cu cele trei puncte. Felicit jucatorii, nu s-au mai speriat de echipa sarbilor, am demonstrat ca suntem o echipa in ascensiune, care joaca fotbal. Cu Muntenegru a fost o lectie, era o echipa care nu juca fotbal, dar azi ne-am ridicat la nivelul sarbilor. Importanta a fost atitudinea, ca am revenit de la 0-1 si 1-2, arata ca avem caracter, ca baietii isi doresc sa castige fiecare meci. Nu ma multumeste ca avem doar doua puncte dupa primele doua meciuri, am fi vrut 4 puncte. Cel mai important meci vine luna viitoare, cu Lituania, este o echipa agresiva, va trebui sa analizam bine, sa vedem cum pregatim acest meci", a declarat Cosmin Contra, la Pro TV, subliniind ca golurile marcate de sarbi puteau fi evitate.

El a mai spus ca este multumit de evolutia lui Denis Dragus, aflat la debutul la echipa nationala. "Ma gandeam sa incep Mitrita, dar a simtit ceva pe inghinali la antrenament si mi-a fost frica sa-l bag de la inceput. Asta m-a facut sa ma gandesc la Dragus, aveam nevoie de un jucator tanar, cu tupeu in joc, a facut un meci bun la debut".

Echipa nationala a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul sustinut, luni, la Belgrad, in compania Serbiei, in etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Natiunilor.

Pentru Romania au marcat Stanciu (48 – penalti) si Tucudean (68), iar pentru Serbia a punctat Mitrovic (26, 63).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005226 (s)