News Flash:

Corneliu Vadim Tudor trece prin momente dramatice

30 Decembrie 2014
1856 Vizualizari | 1 Comentarii
Corneliu Vadim Tudor, liderul Partidului Romania Mare, se plange ca traieste de pe o zi pe alta. "Pe mine arde camasa de grija, nu stiu cum sa ma mai descurc", scrie tribunul.

Intr-un editorial intitulat "CRACIUN NEFERICIT..." si publicat atat in "Tricolorul", cat si pe Facebook, liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, se plange ca traieste de pe o zi pe alta, iar fostii sai colaboratori l-au uitat, potrivit paginaeuropeana.ro.

"Niciodata n-am fost mai mihnit ca acum. Si nu atit lipsa banilor imi amaraste sufletul, cit abrutizarea societatii romanesti. Unde te duci, unde te-ntorci, numai porci! Fiecare isi vede de interesul lui. Daca te pune necuratul sa ceri cuiva o suma de bani imprumut, vezi cum s-au ticalosit oamenii: te amina prietenul, sau cunostinta, o vreme, te duce cu vorba, dupa care dispare ca magaru-n ceata. Ii lasi vorba sa te sune, dar, pauza – omul e ca si mort. Ce primitivi! Il intreb pe un fost parlamentar PRM, acum citeva minute, ce face, iar el – retras pe mosia de la tara, pe care a cumparat-o dintr-o privatizare cu cintec – imi raspunde: „Facem cirnatii!", spune Vadim Tudor.


"Pe mine arde camasa de grija, nu stiu cum sa ma mai descurc, iar omul pe care l-am facut deputat traieste bine, la aer curat, in sinul naturii, nu are obligatii, nu are salarii de dat si face... cirnatii! Dar am facut eu, oare, vreun parlamentar? „Nu m-ati facut dvs., domnule presedinte, ci eu m-am zbatut, am alergat" – mi-a raspuns un altul. „Mai, omule, dar eu te-am pus pe lista si am semnat pentru tine, mi-am asumat raspunderea" – ii zic. „Aaaa, aia e cu totul altceva!" – ma sfideaza individul. „Carevasazica, te-ai facut singur parlamentar?" – continui eu, numai pentru a vedea pina unde poate ajunge nerusinarea umana. N-are rost sa merg mai departe. Fiecare dintre cititorii mei a intilnit in viata persoane carora le-a facut bine, dar s-au pomenit injurati pentru faptul ca respectivele creaturi au o datorie morala si asa ceva nu poate fi suportat", a mai scris "Tribunul".
Sursa: realitatea.net 

editorial colaboratori parlamentar camasa zbatut datorie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006532 (s)