News Flash:

Cornel Constantiniu a fost operat a saptea oara

11 August 2016
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
cornel constantiniu
Trece prin clipe grele, dar nu se preda. Cornel Constantiniu va fi operat la piept de medicii de la Spitalul Universitar din Bucuresti. Artistul sufera de Parkinson din 1993 si are nevoie de un aparat nou, care il ajuta sa duca o viata cat de cat normala.

Cornel Constantiniu (71 ani) va fi supus in curand unei noi interventii chirurgicale. Diagnosticat cu maladia Parkinson de 23 de ani, interpretul se confrunta din nou cu probleme de sanatate: aparatul pe care il are in piept de trei ani trebuie inlocuit. Sufera, dar nu se lasa. De 17 ani, artistul traieste cu un neurostimulator montat langa clavicula. Acesta este legat de electrozii implantati in creier si trebuie schimbat periodic. Pana acum,  a suferit 2 interventii chirurgicale extrem de dificile pe creier si alte patru pe piept. De fiecare data, l-a salvat un miracol.

Medicii de la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde se afla internat de luni, ii acorda toata atentia si l-au supus  unor investigatii, urmand sa se stabileasca data la care va avea loc interventia. “Inca nu se stie cand va fi operat. Aparatul pe care il are in piept de 3 ani trebuie schimbat. Era suparat ca imi strica aniversarea. Tin sa le multumesc tuturor medicilor, in frunte cu prof. Bajenaru, pentru atentia pe care i-o acorda lui Cornel, si in special dr Tudor, care i-a salvat viata acum trei ani, cand l-a operat, dar si d-nei dr. neurolog Ene si prof. Constantinescu, care va superviza operatia. Toti se poarta excelent”, a spus pentru Click! Domnita Constantiniu, care marti (9 august) si-a serbat ziua de nastere.

Artistul s-a operat prima data pe creier in 1999 in Africa de Sud, la fratele sau geaman, iar in 2004 la Viena. A urmat o alta operatie la Viena in 2009, cand i s-a inlocuit aparatul din piept cu ajutorul financiar al lui Gigi Becali, care a platit operatia, 30.000 euro. Ultima interventie a fost in 2013 la Spitalul Universitar. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005770 (s)