News Flash:

Copos ar putea iesi din inchisoare

26 Ianuarie 2015
1864 Vizualizari | 1 Comentarii
Dosarul lui George Copos de eliberare conditionata a ajuns in instanta, dupa ce comisia de specialitate a penitenciarului si-a dat acordul in aceasta speta. Dosarul a fost depus in data 15 ianuarie, primul termen de judecata fiind stabilit pe 25 februarie.

"Este adevarat, pe 25 februarie este primul termen pentru liberarea domnului George Copos. Nu a invocat nicio problema de sanatate. Mai mult, cererea nu ii apartine. Este facuta de Comisia de Liberare din cadrul Penitenciarului, care a constatat ca domnia sa indeplineste toate conditiile pentru a fi eliberat conditionat. Chiar daca nu a trecut nici un an de zile de cand se afla in detentie, Comisia a tinut cont de activitatile domnului Copos. Cand este introdusa o astfel de actiune, organele autorizate tin cont de activitatile detinutului, de munca prestata si daca a avut un comportament ireprosabil. Domnul Copos le indeplineste, a lucrat la tamplaria din cadrul Penitenciarului. Mai mult, a si scris", a declarat avocatul Ioan Cazacu pentru Fanatik.
Potrivit noului Cod Penal, Copos ar putea parasi penitenciarul, cel mai devreme, la inceputul lunii iulie. Asta pentru ca legislatia prevede pentru detinutii de peste 60 de ani liberarea conditionata dupa executarea efectiva a unei treimi dinpedeapsa. In cazul lui Copos, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare dupa contopirea pedepselor din "dosarul Transferurilor" si din "dosarul Loteria I", asta inseamna minim un an si patru luni de detentie.

george copos eliberare conditionata instanta judecata detentie scris
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005549 (s)