News Flash:

Copilul tau nu crede in Mos Craciun? Iata cum il convingi ca Mosul exista

25 Decembrie 2014
1937 Vizualizari | 1 Comentarii

1. Documentar/desene animate despre Laponia - Tara lui Mos Craciun

Cauta si alege un documentar despre tara lui Mos Craciun care prezinta cum traieste Mos Craciun si cum tot anul, alaturi de elfi si Craciunita, se fac jucariile si cadourile pe care le imparte de Craciun.

Micutul se va convinge ca Tara lui Mos Craciun exista si ca lucreaza de zor, acolo unde si cadourile lui si ale altor copii sunt infaptuite de manutele harnicute ale ajutoarelor lui.

2. Un telefon de la Mos Craciun

Acum, ca s-a lamurit ca Mosu' este acolo undeva si are multa treaba in aceasta perioada, micutul pare sa fie mai linistit.

Dar ce ar fi ca brusc, telefonul sa sune, iar la capatul firului sa fie chiar Mos Craciun? Pune pe cineva sa sune si sa vorbeasca cu micutul tau ca si cum Mosu' ar face-o si sa ii pomeneasca si despre scrisorica pe care a trimis-o. Nu mica ii va fi mirarea copilului sa afle ca este cautat de nimeni altcineva decat de cel mai bun si iubit batranel din lume.

3. Prinderea lui Mos Craciun asupra faptului

In cazul in care micutul tau nu pare foarte convins de explicatiile tale, pune la cale o alta strategie, care cu siguranta nu va da fres.

Pune la cale un scenariu, in care cineva sa se costumeze in Mos Craciun, sa intre in casa in seara de Ajun si sa se miste incet, punand darurile sub bradul luminat de beculete colorate. In acest timp, propune-i copilului sa ramana treaz pentru a-l pandi pe Mosu' si a se convinge ca exista si chiar lasa cadourile sub brad, si nu altcineva.

Stati la panda, ascunsi intr-o camera si panditi-i venirea. Pune-l pe Mosu' sa-si inregistreze pe telefon clinchete de clopotei si sunete care imita sania lui Mos Craciun si sa ii dea drumul atunci cand deschide usa si intra. Va fi una dintre cele mai frumoase surprize pe care i le poti face. Nu are cum sa nu te creada.

4. Ia-ti toate masurile de precautie sa nu fi prinsa de copil

Micutul tau a crescut si este din ce in ce mai curios cu privire la lucrurile pe care le faci pe langa el. Cea mai buna "dovada" ca Mos Craciun exista, este sa incerci sa nu fi prinsa impachetand sau cumparand cadourile pentru Craciun.

De aceea, este important sa nu cumperi cadourile impreuna cu el, sa nu le impachetezi in fata lui si sa ai grija sa le ascunzi bine, departe de manutele cotrobaitoare ale micutului.

5. Scrisoarea de la Mos Craciun

Asa cum s-a obisnuit deja de-a lungul timpului, micutul tau probabil ca deja a facut scrisorica pentru Mosu', ba chiar a fost si expediata pana la aceasta data.


Dar ce ar fi sa primeasca si un raspuns de la Mos Craciun, inainte ca acesta sa ajunga sub bradut cu cadourile. Concepe o scrisorica colorata si frumos scrisa despre cat de cuminte a fost copilul si despre listuta lui cu dorinte, pe care sa o semnezi "Mos Craciun" si sa o bagi intr-un plic special, care sa aiba timbru de Laponia - Tara lui Mos Craciun.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009004 (s)