News Flash:

Copil dus la spital cu elicopterul dupa ce s-a injunghiat incercand sa taie un pepene

9 Iulie 2015
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
elicopter smurd2
Un copil de zece ani din localitatea Maureni, judetul Caras-Severin, a fost transportat la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, cu un elicopter SMURD, dupa ce s-a injunghiat in abdomen cu un cutit incercand sa taie un pepene verde.
Potrivit medicilor, copilul de zece ani din localitatea Maureni din judetul Caras-Severin a incercat sa felieze cu ajutorul unui cutit un pepene verde si a vrut sa ii ofere si fratelui sau o felie, insa i-a scapat cutitul si s-a injunghiat in abdomen.
La vederea sangelui, cei doi copii s-au speriat si au inceput sa tipe, iar o ruda le-a sarit in ajutor si a chemat o ambulanta.
Baiatul ranit a fost preluat de echipaj si transportat la Spitalul Judetean Resita, unde medicii l-au stabilizat si i-au oprit hemoragia, dupa care au decis sa il transfere la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, cu un elicopter SMURD.
"Am decis sa trimitem copilul la o clinica de specialitate pentru ca era injunghiat in torace si traiectul era catre ficat", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, medicul Simona Danciu de la Spitalul Judetean Resita.
Potrivit medicilor de la Spitalul de Copii din Timisoara, baiatul este in stare stabila si va ramane internat cateva zile. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006032 (s)