News Flash:

Copil de 12 ani din Hunedoara, in stare grava dupa ce s-a electrocutat si a cazut de la aproape 7 metri

20 Octombrie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Un baiat in varsta de 12 ani a fost transportat in stare grava la spital, joi, dupa ce s-a electrocutat pe un pod din orasul Hunedora si a cazut de la o inaltime de aproape sapte metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara, joi dimineata, baiatul de 12 ani se indrepta spre casa, iar in drum a traversat podul de peste raul Cerna, din orasul Hunedoara, care face legatura cu halta de zgura.
"S-a aplecat peste pod si si-a pus piciorul pe cablul retelei electrice de la calea ferata.
Acesta s-a electrocutat si a cazut de la inaltimea de 6,5 metri, pe terasamentul caii ferate. Minorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente Hunedoara pentru ingrijiri medicale", transmite IPJ Hunedoara.
Baiatul se afla in stare grava, suferind mai multe traumatisme si arsuri de gradul doi pe maini si picioare, motiv pentru care a fost trimis un elicopter SMURD pentru a-l transfera la Timisoara sau la Targu Mures.
"Elicopterul SMURD de la Timisoara era in misiune, motiv pentru care a fost trimis cel de la Targu Mures. Nu stim exact daca va fi transferat la Timisoara sau la Targu Mures", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, medicul Mihai Grecu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006356 (s)