News Flash:

Controale in cascada pe DN 6, de la Herculane pana la Cenad

13 August 2018
711 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic restrictionat

Sambata a fost organizata o actiune comuna a Serviciilor Rutiere din judetele Caras-Severin si Timis pentru combaterea excesului de viteza pe DN 6.
„In data de 11 august 2018, in intervalul orar 15.00-19.00, politistii rutieri din judetele Caras-Severin si Timis au desfasurat activitati, in cadrul unei actiuni comune, in scopul prevenirii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesiva si impunerii respectarii normelor legale referitoare la viteza de deplasare pe D.N. 6”, transmite cms. sef Dinu Nicorici, purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin.
Astfel, in urma activitatilor desfasurate, in judetul Caras-Severin politistii au aplicat 85 de sanctiuni contraventionale in valoare de 24.650 lei, dintre care 60 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite sectoare de drum. Ca masura tehnico-administrativa, in judetul nostru a fost retinut in vederea suspendarii un permis de conducere pentru viteza excesiva.
„Astfel de actiuni vor fi desfasurate si in perioada urmatoare, atat pentru combaterea excesului de viteza pe diferite tronsoane de drum, cat si pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de alti factori (depasirea neregulamentara, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice etc.). Politistii rutieri va ureaza drum bun!”, mai transmite Nicorici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006565 (s)