News Flash:

Contracandidat surpriza pentru Nicolae Robu la sefia Primariei

24 Octombrie 2015
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
PSD Timisoara inca nu a inaintat un candidat pentru Primaria Timisoara la alegerile din 2016. Totusi, reprezentantii partidului au mai multe variante, iar pe lista de posibilitati se vehiculeaza nume precum Sorin Grindeanu (presedintele PSD Timis), Sebastian Raducanu (presedintele PSD Timisoara), Marius Craina (directorului Spitalului Judetean si presedinte executiv al PSD Timisoara) si Florin Birsasteanu (deputat si vicepresedinte PSD Timis), scrie tion.ro.
Cel din urma a declarat joi ca nu exclude varianta de a candida impotriva actualului edil, Nicolae Robu, la alegerile locale din 2016. Totusi, deputatul sustine ca decizia nu-i apartine.
„E onoranta orice propunere de acest gen. Partidul trebuie sa se gandeasca foarte bine pentru ca e o miza foarte importanta. Nu imi apartine mie decizia. Eu pot sa fiu parte dintr-un proiect pe care colegii mei si cu mine putem sa-l gandim. E o miza mare. S-au vehiculat foarte multe nume, dar nu cred ca am avut o discutie concreta pe acest subiect. O sa vedem in urmatoarea perioada. Cred ca pana la finalul anului trebuie sa avem candidatii pe care trebuie sa-i includem intr-un program serios de pregatire. Personal nu exclud o candidatura. Eu cred ca timisorenii vor dori un alt gen de primar. Nu stiu daca reusim noi, dar sper sa reusim”, a declarat Birsasteanu.
De asemenea, social-democratul a explicat si motivul pentru care considera ca Nicolae Robu nu este potrivit pentru functia de primar al Timisoarei.
„Eu cred ca Timisoara are nevoie de un manager, un om cu abilitati administrative, si are nevoie de un om care sa-i asculte pe cei care se pricep pe diverse segmente ale administratiei. Un om care crede ca se pricepe la toate nu poate sa dea randament”, a mai spus deputatul.
Mai mult, Birsasteanu a declarat ca, daca ar ajunge primar, nu ar vrea sa-l aiba pe Robu alaturi, in calitate de viceprimar.
„Nu, pentru ca m-ar incurca. As folosi mai degraba experienta altor persoane din primarie”, a incheiat deputatul PSD.

psd timisoara marius craina nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006095 (s)