News Flash:

Continua protestele la Timisoara

11 Noiembrie 2014
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Un nou protest va avea loc la Timisoara, vineri, 14 noiembrie, in Piata Victoriei. “Fii timisorean. Protest pro-diaspora si anti-coruptie, pentru votul drept si democratic” – este titlul sub care se desfasoara acest protest, organizat de Edwin Sebastian Marc.
Evenimentul a fost deja postat si promovat pe Facebook,  fiind organizat de Edwin Sebastian Marc si  peste 1200 de persoane si-au confirmat participarea. Protestul este aprobat, dupa cum spune organizatorul, si va avea loc vineri, 14 noiembrie, ora 18:00 – 21:00. La protestul care a avut loc sambata, organizat de aceeasi persoana, in acelasi loc, au participat mii de oameni.
“BANATUL ARE VOCE! ROMANIA ARE VOCE! Primele strigate impotriva Comunismului s-au facut auzite in 1989 aici, la TIMISOARA. Atunci, timisorenii au dat posibilitatea savarsirii unei reactii in lant in toata Romania care ne-a eliberat pe toti de Comunism. Haide sa aratam din nou ce inseamna Timisoara! Vino din nou pentru a sta unit si solidar cu romanii din diaspora si din tara pentru dreptul de a vota intr-o tara cu un guvern corupt si fraudulos! Ponta crede ca a invins, ei bine nu a invins inca. Acesta nu va fi, speram noi, un protest al Banatului si Ardealului, ci al intregii Romanii!!! Frati romani de pretutindeni, haideti sa iesim in strada pentru a ne expune punctul de vedere, fara sa fim platiti si mituiti de nimeni, in sinceritatea noastra! Indiferent de sfidari si insulte, nu vom cracni si vom sta uniti, unul langa altul, si vom arata ca atata timp cat noi stam in picioare ei nu vor triumfa!”, transmite organizatorul pe pagina de Facebook a protestului, scrie tion.ro.
Organizatorul reaminteste ca este un protest civic, “si nu facem campanie electorala nimanui!”.

piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006380 (s)