News Flash:

Continua cautarea barbatului care a comis un jaf armat la o agentie bancara din cartierul Micalaca

29 Septembrie 2016
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
jaf la banca2 2
ORA 14.56 Un barbat care avea in mana un pistol, iar pe cap purta o cagula neagra, inscriptionata cu un craniu, ar fi, potrivit martorilor, autorul jafului produs joi la o agentie bancara situata pe Aleea Borsec din cartierul Micalaca din Arad, informeaza inspector Lorena Parvulescu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.
'Politia a fost sesizata joi, in jurul orei 11,55, cu privire la comiterea unei fapte de talharie intr-o unitate bancara a BCR, situata pe Aleea Borsec din Cartierul Micalaca a municipiului Arad. Cea care a anuntat jaful a fost casiera unitati bancare, aceasta declarand politistilor ca a fost amenintata cu un pistol de un barbat care avea pe cap o cagula, iar in spate un rucsac. Temandu-se pentru viata ei, femeia i-a dat barbatului suma de 86.000 lei, adica toti banii din casierie', a declarat pentru AGERPRES inspector Lorena Parvulescu.
Potrivit sursei citate, dupa comiterea atacului barbatul a parasit unitatea bancara in fuga, luand-o pe strada Sighisoara, incercand sa-si piarda urma printre blocuri. Martorii care l-au vazut au declarat politistilor ca atacatorul avea o constitutie atletica, iar in timp ce fugea a sarit peste gardurile vii din zona.
La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si jandarmi, inclusiv conducerea IPJ Arad. Politistii au impanzit cartierul Micalaca pentru a-l cauta pe atacator. La circa 200 de metri distanta, pe strada Tusnad, acestia au gasit un rucsac in care se afla intreaga suma furata din banca, adica 86.000 de lei, o cagula, o pereche de manusi si un pistol de jucarie, apartinand se pare atacatorului bancii.
In unitatea bancara se mai aflau la momentul comiterii jafului inca doua persoane angajate ale bancii. Unul dintre angajati a vrut sa se indrepte spre barbatul mascat in momentul in care acesta a intrat in sucursala. Cum insa atacatorul l-a amenintat cu arma, angajatul s-a speriat si a facut un pas inapoi.
'Zona este impanzita de politisti care continua sa-l caute pe talhar', a adaugat purtatorul de cuvant al IPJ Arad.
ORA 13.52 Arad: Jaf armat la o unitate bancara; autorul a abandonat apoi banii furati la 200 de metri distanta
Un barbat cu fata acoperita cu o cagula a jefuit joi o sucursala bancara din municipiul Arad, de unde a sustras, sub amenintarea unui pistol, care ulterior s-a dovedit ca ar fi fost de jucarie, 86.000 de lei, bani pe care individul i-a abandonat apoi la circa 200 de metri distanta de banca talharita.
Purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Camelia Tuduce, a declarat, pentru AGERPRES, ca Politia a fost sesizata, la ora 11,55, cu privire la comiterea unei fapte de talharie intr-o unitate bancara din cartierul aradean Micalaca.
Potrivit reprezentantului IPJ Arad, casiera a fost amenintata de un barbat care avea pe cap o cagula cu un pistol, femeia dandu-i acestuia suma de bani aflata in casierie, respectiv 86.000 de lei.
Dupa comiterea atacului, barbatul a parasit unitatea bancara, abandonand la circa 200 de metri distanta un rucsac in care politistii au gasit suma de bani, o pereche de manusi, o cagula si un pistol de jucarie.
In unitate se mai aflau la momentul comiterii jafului inca doua persoane angajate ale bancii.
Politistii s-au mobilizat pentru identificarea si prinderea autorului acestui jaf, a mai mentionat comisar Camelia Tuduce.
AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004686 (s)