News Flash:

Consiliul Judetean Timis cumpara o autospecială pentru ISU care va putea actiona la 70 de metri inaltime

13 Mai 2016
1661 Vizualizari | 0 Comentarii
autospeciala
Consiliul Judetean (CJ) Timis a semnat, miercuri, contractul pentru achizitionarea unei autospeciale de interventie si salvare la inaltime, care va putea actiona la peste 70 de metri inaltime. 
'Beneficiarii acestei autospeciale cu scara de peste 70 de metri inaltime sunt cei de la ISU Banat. Ne-am straduit de mai mult timp sa cumparam o astfel de macara cu care sa se poata interveni, in cazuri pe care nu ni le dorim, si la inaltimi mai mari, la care acum nu se poate ajunge, pentru stingerea de incendii, cazuri de suicid sau alte nenorociri. In Timisoara sunt mai multe astfel de cladiri inalte, blocuri cu zece etaje sau supermarketuri cu aglomeratie de populatie', a declarat presei Titu Bojin, presedintele CJ Timis. 
Valoarea contractului este de 5,2 milioane de lei, iar termenul de livrare este 15 noiembrie 2016. 
In prezent, pompierii timiseni dispun de doua autoscari mecanice vechi, din 1979 si din 1984, care ajung pana la doar 33 de metri inaltime. 
'In judetul Timis si mai ales in Timisoara exista peste 600 de cladiri cu mai mult de patru nivele, cele mai multe probleme punandu-le cladirile nou construite, care au peste 14 etaje, cum sunt cladirile din Timisoara 'Fructus', Business Center, Iulius Mall, Catedrala Mitropolitana, Hotelul Continental sau turla de pe stadionul Dan Paltinisanu, iar pompierii nu pot ajunge prin exterior la ultimele etaje', spun reprezentantii ISU Banat. AGERPRES

consiliul judetean timis isu banat cj timis valoarea contractului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006562 (s)