News Flash:

Consiliul Judetean Arad pregateste achizitionarea a peste 3 milioane de mere pentru elevi

21 Septembrie 2016
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
cj arad
Consiliul Judetean Arad a demarat formalitatile pentru achizitionarea a peste 3 milioane mere in valoare de peste un milion de lei pentru elevii din scolile judetului. 
Potrivit lui Sergiu Balcea, vicepresedintele CJ Arad, administratia pregateste achizitionarea a 3.135.528 de bucati de mere, in valoare estimata de peste un milion lei, destinate celor 35.631 elevi din scolile aradene, de stat sau private, in cadrul Programului de incurajare a consumului de fructe in scoli. 
Potrivit sursei, achizitia a fost impartita in mai multe loturi, judetul fiind impartit in patru zone. Astfel, pentru zona municipiului Arad se doreste achizitia a circa 1,9 milioane de mere, pentru zona Chisineu Cris se vor cumpara 410.000 de mere, pentru zona Lipova se vor achizitiona 265.000 de mere, iar pentru zona Ineu se vor cumpara peste 570.000 de mere. 
'Fiecare elev va primi cate un mar de minim 100 de grame zilnic, pentru maxim 88 de zile de scolarizare, conform listei cu beneficiarii, precum si nominalizarea pe judetul Arad a zonelor de distributie, intocmita de Inspectoratul Scolar Judetean Arad', a declarat marti, pentru AGERPRES, Sergiu Balcea, vicepresedinte CJ Arad. 
De mentionat ca, potrivit caietului de sarcini al licitatiei, fructele care vor fi achizitionate trebuie sa fie sanatoase, sa aiba cel putin 100 de grame fiecare, sa fie proaspete, iar cel care castiga licitatia trebuie sa dovedeasca faptul ca dispune atat de spatii de depozitare conforme, cat si de autovehicule de transport avizate de Directia Sanitar Veterinara. Fondurile pentru achizitia merelor vin de la bugetul statului, iar licitatia este organizata de CJ Arad. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006467 (s)