News Flash:

Consiliul Capitalei a decis alocarea a 15 milioane de lei Catedralei Manturirii Neamului

11 August 2016
988 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea
Consiliul General al Muncipiului Bucuresti a votat pentru alocarea a 15 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, fiind inregistrate 31 de voturi pentru si 20 impotriva.
"Va rog sa votati acordarea acestui sprijin financiar deoarece e mai mult decat o biserica. Propun sa dam banii deoarece acest ansambul va avea in componenta o scoala, o cantina sociala, o sala de spectacole cu muzica sacra. La urmatoarea sedinta voi prezenta un plan de investitii pentru spitale, care va presupune acordarea mult mai multor bani decat dam acum pentru Catedrala", a declarat inaintea votului Gabriela Firea.
Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a propus modificarea Bugetului General al Bucurestiului si acordarea unui sprijin financiar de 15 milioane de lei Patriarhiei Romane, pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, propunerea fiind avizata de consilierii generali. La sedinta consiliului a venit si un consilier patriarhal pentru a sustine cererea de finantare.
"Avem nevoie de banii acestia pentru ca, fara sprijinul dumneavoastra, nu vom mai putea continua lucrarile. Guvernul ne-a indemnat sa ne indreptam spre primarii. Daca nu vom primi acest ajutor financiar, generatia noastra va fi una a esecului", a spus Nicolae Cringasu, consilier patriarhal pentru ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului.
Consilierii au votat si in favoarea acordarii altor 4,5 milioane de lei pentru Manastirea Antim.
Joi dimineata, consilierii PNL din Consiliul General al Municipiului Bucuresti au anuntat ca vor vota impotriva rectificarii bugetului Capitalei care prevedea acordarea sumei de 15 milioane de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004844 (s)