News Flash:

Confruntari intense de artilerie la Donetk

9 Noiembrie 2014
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Tiruri de artilerie aveau loc duminica dimineata la Donetk, unde confruntari intense de artilerie au izbucnit in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce in fieful separatistilor prorusi din estul Ucrainei au sosit intariri importante, potrivit OSCE.
Confruntarile de duminica erau mai putin intense decat cele din timpul noptii, potrivit unui jurnalist AFP. Tiruri foarte aproape de centrul localitatii au inceput sa se intensifice catre ora locala 2.00 (1.00, ora Romaniei) si continuau cu aceeasi forta si regularitate doua ore mai tarziu, potrivit unor jurnalisti AFP aflati la fata locului.
Sapte tunuri de asalt au fost vazute indreptandu-se duminica dimineata atat catre zona aeroportului, unul dintre principalele puncte fierbinti, pe care armata ucraineana si separatistii si-l disputa de mai multe luni, cat si catre Iasinovata, un nod feroviar si oras vecin cu Donetk, a declarat pentru AFP un locuitor care a vazut coloana trecand catre ora locala 9.00 (8.00, ora Romaniei).
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) s-a declarat sambata seara "foarte ingrijorata" din cauza prezentei unor convoaie militare si tancuri in estul Ucrainei, in zone aflate sub controlul separatistilor prorusi. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006771 (s)