News Flash:

Conducerea TVR a fost DEMISA!

23 Septembrie 2015
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
tvr
Raportul de activitate al TVR pe 2014 a fost respins, miercuri, cu 115 pentru si 220 de voturi impotriva, iar potrivit legii, Consiliul de Administratie si presedintele director general al TVR Stelian Tanase se considera demisi.
UPDATE - Irina Radu a fost validata de Comisiile de cultura, pentru sefia TVR
Irina Radu, director de programe al SRTV, a fost validata de Comisiile de cultura ale Parlamentului pentru sefia interimara a TVR cu 21 voturi "pentru", 6 abtineri si un vot "impotriva", votul fiind secret.
Irina Radu, director de programe al SRTV, a fost audiata la Comisiile de cultura ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prelua interimatul la sefia Televiziunii Publice.
In cadrul audierilor, atat reprezentantii PSD, cat si cei ai PNL au aratat ca numirea Irinei Radu la sefia interimara a TVR ar fi o "solutie buna".
UPDATE 11:34 Irina Radu, audiata la Comisiile de cultura pentru sefia TVR
Irina Radu, director de programe al SRTV, este audiata la Comisiile de cultura ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prelua interimatul la sefia Televiziunii Publice.
UPDATE 11:20 - Dragnea: Propunerea pentru interimatul Televiziunii publice va fi un om respectat din TVR
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca propunerea coalitiei pentru sefia interimara a Televiziunii publice va fi "un om respectat din TVR", care nu are niciun fel de apartenenta politica.
"Propunerea pe care noi o s-o transmitem la comisii pentru aceasta perioada de interimat nu va fi o propunere politica, va fi o propunere serioasa, un om respectat din TVR, care nu are niciun fel de apartenenta politica si care pe aceasta perioada de interimat va colabora cu noi, cu comisiile de Cultura, cu Guvernul", a spus Dragnea.
Seful PSD a precizat ca, in perioada de interimat, presedintele director general al TVR va lucra cu Guvernul si cu Parlamentul pentru a veni cu un pachet legislativ de relansare a Televiziunii publice.
UPDATE 11:03 - Stelian Tanase: Situatia TVR e grava, nu mai e la indemana managerilor. Trebuie sprijin de la Guvern
Presedintele director general al TVR, Stelian Tanase, a declarat, miercuri, in Parlament, ca situatia TVR este atat de "grava" incat doar un sir de masuri guvernamentale pot salva institutia, sustinand ca datoriile TVR s-au strans in lipsa sprijinului de la Guvern si de la Parlament.
Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006149 (s)