News Flash:

Conducere interimara pentru PSD Timisoara, pana la primavara

2 Ianuarie 2015
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Birsasteanu
Partidul Social Democrat isi schimba sefia pe plan local, pana la primavara, dupa ce Titu Bojin, presedintele PSD Timis si presedintele executiv, Adam Craciunescu, sunt cercetati sub control judiciar, iar secretarul executiv, Marcel Mihoc, a fost retinut la solicitarea procurorilor DNA.
Acum, cand Sorin Grindeanu a fost numit presedinte interimar al PSD Timis si ministru pentru Societatea Informationala in Guvernul Ponta IV, social democratii au decis ca un tandem format din Florin Birsasteanu si Sebastian Raducanu sa asigure conducerea PSD Timisoara.
Biroul Permanent Judetean al PSD Timis s-a reunit in ultima sedinta a acestui an, iar membrii forului de conducere au discutat despre problemele politice si organizatorice la zi, luand si cateva decizii menite sa ajute la buna desfasurare a lucrurilor in perioada imediat urmatoare, pana la organizarea urmatoarelor alegeri interne.
„In cadrul sedintei s-a stabilit ca pana in luna martie sa aiba loc Conferinta de alegeri a presedintelui PSD Timis si a viitorului Birou Permanent Judetean. De asemenea, s-a luat decizia ca secretar executiv interimar sa fie numit domnul Adrian Negoita. Si conducerea Organizatiei Municipale a PSD Timisoara a suferit modificari, aceasta urmand sa fie condusa de un tandem format din domnul Florin Birsasteanu, presedinte, si domnul Sebastian Raducanu, presedinte executiv”, au anuntat reprezentantii PSD.

adam craciunescu marcel mihoc sorin grindeanu florin birsasteanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006396 (s)