News Flash:

Concert de exceptie, astazi, la Timisoara. Evenimentul va avea loc in "The Note Pub"

15 Noiembrie 2014
1413 Vizualizari | 0 Comentarii
La 20 de ani de la infiintarea trupei, transilvanenii de la Nightlosers se vor intoarce la Timisoara, in acest weekend. Evenimentul va avea loc sambata, in The Note Pub, iar toti iubitorii de blues sunt asteptati la concert.
Trupa a fost infiintata in anul 1994, iar de atunci s-a bucurat de succes atat in Romania, cat si in afara granitelor. In momentul de fata din Nightlosers fac parte Hanno Hoefer, Jimi Laco, Octavian Andreescu, Lucian Pop, Grunzo Geza, Peter Attila si Claudiu Purcarin. Formatia imbina bluesul cu diferite elemente ale folclorului ardelenesc, iar sound-ul rezultat este unul de exceptie. Inca de la inceput, Nightlosers au cucerit publicul din Romania cu piese precum „Betivan Ratat” sau „Dragostea-i ca si o raie”, scrie tion.ro.
Cu 20 de ani de experienta la activ Nightlosers promite un spectacol de zile mari la Timisoara, in The Note Pub. Cei care vor sa vina la concert trebuie sa isi procure un voucher de 50 de lei de la intrarea in local. Cu acest vocher isi vor putea achita si consumatia. Evenimentul de sambata incepe de la ora 22.

timisoara i nightlosers
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007568 (s)