News Flash:

Competitii interne in PNL Timis pentru desemnarea candidatilor la parlamentare

12 Septembrie 2016
968 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
PNL Timis va organiza competitii interne pentru desemnarea candidatilor la alegerile parlamentare din decembrie, a declarat liderul liberalilor, Nicolae Robu. 
'Noi (CJEx al PNL Timis, n.r.) am hotarat sa organizam competitii interne pe cele trei componente extrem de importante in contextul alegerilor, pentru orice partid, respectiv, tineretul, femeile si primari. Astfel, cele trei categorii isi vor desemna cate trei aspiranti pentru pozitia de candidat pentru Parlamentul Romaniei, urmand ca Biroul Politic Judetean, format din 100 de membri, sa decida prin vot secret, cu toate masurile de confidentialitate ale votului, care dintre cei noua preferati, cate unul din fiecare categorie, sa ocupe locul doi la Senat, respectiv locurile patru si cinci la Camera Deputatilor', a explicat presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, vineri, intr-o conferinta de presa. 
Pana in momentul de fata, PNL Timis a lansat un sondaj pentru testarea aspirantilor la Camera Deputatilor - Marilen Pirtea (rector UVT), Ben Oni Ardelean (senator), Marian Constantin Vasile (fost vicepresedinte si actual consilier al CJ Timis) si Liliana Onet (fost subprefect de Timis). Pentru Senat, pe prima pozitie este Vasile Blaga (senator), urmat de Alin Popoviciu (deputat). AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)