News Flash:

Comisia juridica a inceput dezbaterea in cazul cererii de retinere si arestare preventiva a lui Dan Sova

18 Martie 2015
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Comisia juridica a inceput, miercuri, dezbaterile in cazul cererii DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova, la finalul sedintei fiind asteptat un aviz din partea senatorilor juristi, care va merge ulterior in plen, pentru vot final.
Comisia juridica este condusa de presedintele Catalin Boboc (PNL), toti ceilalti membri fiind prezenti la sedinta: Ovidiu Dontu (PSD), Doina Fedorovici (PSD), Cristian Bodea (PNL), Pataki Csaba (UDMR), Vasilica Steliana Miron (PNL), Mihai Neagu ( independent), Florina Ruxandra Jipa (PSD), social-democratul Ioan Chelaru, Alin Tise (PNL) si Dinca Marinica.
In cadrul sedintei, Dan Sova urmeaza sa isi prezinte punctul de vedere, in fata colegilor, in privinta dosarului care insumeaza 1800 de pagini, respectiv sase volume, dupa ce a studiat dosarul si marti, timp de opt ore, si toata dimineata de miercuri.
Senatorul independent Mihai Neagu a fost singurul care a tinut sa precizeze, inainte de sedinta, care este opinia sa despre votul in cazul Sova. El a declarat ca va vota conform "vointei interne".
"Voi vota conform vointei mele interne, ca om. Ca jurist, nu ca om politic, nu ca om inregimentat intr-o anumita chestiune", a spus Neagu.
Procurorul sef al DNA a trimis procurorului general al Parchetului instantei supreme referatul pentru sesizarea Parlamentului, ca acesta sa incuviinteze retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD Dan Sova, pentru trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu. Mediafax.ro

comisia juridica mihai neagu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005171 (s)