News Flash:

Comisia juridica a avizat favorabil cererile DNA de incuvintare a arestarii pentru Elena Udrea

9 Februarie 2015
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul "Microsoft" si una in dosarul ”Gala Bute”.
Membrii comisiei au avizat, de asemenea, favorabil cererile DNA de incuviintare a extinderii urmaririi penale in Dosarul ”Gala Bute” si de incepere a urmaririi penale impotriva acesteia in dosarul Microsoft.
Anuntul privind rezultatul votului a fost facut, a finalul sedintei, de presedintele Comisiei juridice, Bogdan Ciuca.
"Am avut practic cinci voturi de dat astazi. Am avut patru solicitari una dintre ele avand doua capete, doua solicitarile in interiorul ei", a precizat el..
Potrivit acestuia Comisia juridica a avizat favorabil inceperea urmaririi penale ”fata de unele fapte” in dosarul Gala Bute cu 20 voturi "pentru", un vot anulat si o ”abtinere”.
La cea de a doua solicitare tot in dosarul ”Gala Bute”, care vizeaza masura arestarii, comisia a dat raport favorabil, cu 17 voturi "pentru", trei "impotriva" si doua voturi anulate.
Potrivit lui afirmatiilor sale, cea de-a treia cerere vizand dosarul Microsoft, prin care se solicita inceperea urmaririi penale, Comisia juridica a fost avizata favorabil cu 21 voturi "pentru" si o ”abtinere”.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006436 (s)