News Flash:

Comisia de lucru a CNATDCU: Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, nu a plagiat

2 Septembrie 2016
982 Vizualizari | 0 Comentarii
petre toba 1
Comisia de specialitate din cadrul CNATDCU a stabilit ca ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Petre Toba, nu a plagiat, propunerea specialistilor fiind de pastrare a titlului de doctor, potrivit unui document obtinut in exclusivitate de MEDIAFAX.
"Comisia de lucru considera finalizata analiza Tezei de doctorat elaborata de domnul Toba Petre, intitulata "Politia Romana - Forta de stabilitate si securitate. Optimizarea managementului cooperarii internationale in vederea combaterii amenintarilor neconventionale", din perspectiva sesizarii referitoare la prezumtiva existenta a unei situatii de plaguat multiplu in continutul acesteia si in baza concluziilor rezultate. Propunem mentinerea titlului de doctor acordat domnului Toba Petre prin Ordinul 5223/29.08.2011", se arata in documentul intocmit de comisia de lucru care s-a ocupat de sesizarea privind doctoratul lui Petre Toba.
Actul a fost redactat la data de 01 septembrie si reprezinta constatarile Comisiei de lucru din cadrul Consiliului Nationat de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certifiicatelor Universitare care s-a ocupat de sesizarea privind suspiciunile de plagiat din lucrarea de doctorat a lui Petre Toba, fostul ministru al Afacerilor Interne.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004596 (s)