News Flash:

Comercianti de materiale de constructii din Timis si Caras-Severin, in vizorul DNA

11 Decembrie 2015
1999 Vizualizari | 1 Comentarii
PERCHEZITII la Primaria Slobozia
Politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au descins in sase locatii din Timis si Caras Severin, vizate fiind locuintele si firmele unor comercianti de materiale de constructii.
Descinderile vin in urma unei anchete incepute de politisti inca din 2011. Oamenii legii au descins in patru locatii din Lugoj, una din Timisoara si una din Berzeasca – Caras-Severin. Anchetatorii controleaza sediile unor societati comerciale, dar si locuintele reprezentantilor acestora, banuiti de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este estimat la aproape 370.000 de lei, scrie tion.ro.
„In fapt, in cursul anului 2011, banuitii, in calitate de reprezentanti legali (asociati, administratori, imputerniciti) a doua societati comerciale, ar fi inregistrat in contabilitatea firmelor mai multe facturi fiscale emise in baza unor operatiuni comerciale fictive, reprezentand achizitii de bunuri si prestari de servicii in domeniul constructiilor. Prin aceste operatiuni exista suspiciuni ca ar fi prejudiciat bugetul consolidat al statului cu aproape 370.000 de lei. Ulterior, banuitii ar fi efectuat tranzactii financiare constand in depuneri succesive de valori monetare, urmate de retrageri imediate efectuate de persoane interpuse sau de rularea acestor valori prin conturile bancare ale societatilor, urmarindu-se astfel disimularea provenientei si circulatiei banilor. In cauza, cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani in vederea documentarii intregii activitati infractionale a banuitilor. Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005133 (s)