News Flash:

Combinatia 100% naturala care te scapa rapid de grasimea nedorita

12 Mai 2016
5680 Vizualizari | 0 Comentarii
suc de urzica
Probleme cu silueta dupa Paste? Iata care este solutia naturala pentru a va recapata formele! Nu este greu, dar trebuie sa aveti vointa, ca in cazul tuturor incercarilor de a elimina grasimile nedorite. Vedetele acestei cure sunt varza si grapefruit-ul. 

Varza este unul dintre alimentele de baza, dar de-a lungul timpului i s-au descoperit si efecte benefice ca medicament in numeroase afectiuni. Ea are un continut bogat in saruri minerale si vitaminele A, B1, B2, C, PP.

Grapefruit-ul contine o enzima care arde grasimile si ajuta la absorbtia si reducerea amidonului si zaharului din organism. Mai mult, cercetarile au indicat faptul ca exista o legatura fiziologica intre grapefruit si insulina, intrucat proprietatile chimice ale acestui fruct reduc nivelurile insulinei si sustin scaderea in greutate.
Combinatia de fata este ideala pentru cei care doresc sa slabeasca rapid. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa combinati 200 ml suc de varza cu 200 ml suc de grepfruit. Acest amestec se consuma, cate un pahar, cu 5-10 minute inaintea fiecarei mese. Desi este o combinatie mai putin obisnuita intre un suc alcalin (cel de varza) si un suc acid (cel de grepfrut), aceasta are un puternic efect inhibitor al apetitului alimentar si favorizeaza ajungerea rapida la satietate pentru o perioada lunga de timp. Pentru efecte garantate, cura se tine timp de doua luni. O puteti relua la nevoie, insa dupa o pauza de 10 zile.

silueta solutia naturala grasimile nedorite varza grapefruit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006306 (s)