News Flash:

Coloane de masini la iesirea din tara: La punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nadlac-Arad se asteapta chiar si o ora si jumătate

26 August 2016
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
coada la vama
Coloane de masini s-au format, vineri, la punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nadlac-Arad, unde se asteapta chiar si o ora si jumatate pentru a iesi din tara, dupa ce multi romani isi incheie concediile si se intorc la locurile de munca din strainatate,transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cateva sute de masini asteapta sa iasa din tara prin punctul de trecere a frontierei Nadlac II, de pe autostrada Nadlac-Arad, deoarece multi romani care muncesc in vestul Europei se intorc la locurile de munca.
Politistii de frontiera sustin ca au luat masuri speciale pentru a face fata aglomeratiei, iar vineri se lucreaza pe sase benzi de iesire din tara.
Totodata, pe sensul de intrare in tara nu este aglomeratie, masinile mici asteptand circa 20 de minute.
Pentru evitarea aglomeratiei, Politia de Frontiera Arad recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita cu Ungaria.
In judetul Arad sunt patru puncte auto de trecere a frontierei, la Nadlac pe DN7, la Nadlac pe autostrada, la Turnu si Varsand.
In judetul Timis se poate trece in Ungaria pe la Cenad, in judetul Bihor pe la Salonta, Bors, Valea lui Mihai si Sacuieni, iar in Satu Mare pe la Urziceni si Petea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007803 (s)