News Flash:

Colet suspect, detonat de pirotehnicieni in zona Garii de Nord din Timisoara

17 Septembrie 2018
988 Vizualizari | 0 Comentarii
gara nord

Politistii au blocat circulatia, duminica seara, pe Bulevardul Dragalina si o parte din Bulevardul Republicii din Timisoara, in zona Garii de Nord, dupa ce un apel la numarul de urgente 112 a anuntat prezenta unui colet suspect.

Pirotehnicienii au detonat coletul suspect aflat in zona Garii de Nord din Timisoara, iar in acesta se aflau elemente care ar putea compune o bomba, spun politistii. Criminalistii cauta urme de explozibil.

Duminica noapte, pirotehnicienii au aruncat in aer coletul suspect aflat in zona Garii de Nord din Timisoara, cu ajutorul unui detonator de la distanta. Aceasta dupa ce au incercuit zona si nu au lasat nicio persoana sa ajunga in apropiere.

Potrivit politistilor de la locul incidentului, dupa ce au detonat coletul suspect, specialistii au descoperit in acesta un ceas mecanic, o baterie, o antena, dar si mai multe cabluri. Ei spun ca aceste obiecte ar putea compune, in mod obisnuit, o bomba.

Politistii criminalisti fac acum cercetari amanuntite pentru a vedea daca exista sau nu si urme de explozibil.

La fata locului au sosit si echipe de la Serviciul Arme si Explozibili, dar si reprezentanti ai Serviciului Roman de Informatii.


politistii circulatia bulevardul dragalina bulevardul republicii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006013 (s)