News Flash:

Colectii in avanpremiera, branduri renumite si promotii atractive, in magazinul U Man, deschis la Iulius Mall Timisoara

21 Iulie 2016
1369 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 01
U Man, cel mai mare skateshop din Romania si cel mai cunoscut magazin de lifestyle urban, a inaugurat la Iulius Mall Timisoara, in aceastã sãptãmanã, o locaþie cu o suprafatã de peste 75 mp, situatã la etajul intai. In aceastã perioadã, noua locatie U Man isi intampinã clientii cu oferte promotionale de panã la 30% la produsele din colectia de primãvarã-varã 2016 si le oferã ocazia sã descopere, in avanpremierã, trendurile toamnei 2016 pentru stilul urban activ. 
Cel mai mare skateshop & lifestyle shop din Romania detine licenta pentru numeroase branduri renumite, astfel incat toti cei care au un stil de viata activ si vor sa iasa in evidenta din uniformitatea peisajului urban au la dispozitie produse si articole de la marci precum: DC Shoes, Osiris, Billabong, Volcom si Element, Etnies, Emerica, Altamont si ThirtyTwo, Von Zipper, DVS, Quiksilver si Roxy.
Imbracaminte, incaltaminte, rucsacuri si o varietate de accesorii utile pentru skateboarding, racing, rolling, snowboarding sau orice sport care implica o doza de adrenalina, o placa si una, doua sau patru roti, vor putea fi achizitionate de timisoreni din magazinul U Man din Iulius Mall.
In reteaua grupului Iulius, U Man mai detine magazine la Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Iasi, dar si in Bucuresti si Brasov.

Galerie Foto

IMTM_02
u man skateshop iulius mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006458 (s)