News Flash:

Cojile de banane fac minuni daca stii sa le folosesti

28 Iulie 2016
4470 Vizualizari | 0 Comentarii
coaja de bananaa
Obisnuim sa aruncam cojile de banane pentru ca le consideram total inutile. Gresit! Au atat de multe intrebuintari incat cu siguranta le vei vedea cu alti ochi.

Iata cateva intrebuintari inedite:

Iti albesc dintii

Vrei dinti cu doua-trei nuante mai albi? Cojile de banana sunt solutia. Freaca dintii cu partea interioara a cojii de banana in fiecare dimineata si in fiecare seara timp de cateva minute, apoi spala-te pe dinti cu pasta obisnuita.

Magneziul, potasiul si manganul continute de coaja de banana ajuta la indepartarea petelor de pe smaltul dintilor provenite in urma consumului de alimente colorate, asa cum sunt unele fructe si mai ales cafeaua. Rezultatele se vor vedea cupa doua saptamani.
Te scapa de negi

Negii sunt inestetici si ai face orice sa scapi de ei. Te-ai da inclusiv pe mana unui dermatolog pentru a ti-i cauteriza. Atunci cand sunt foarte mici acesti negi ii poti indeparta cu ajutorul cojilor de banana. Piseaza 5 coji de banana, eventual da-le printr-un blender ca sa iasa ca o pasta, apoi toarna peste ulei de ricin si lasa la macerat in frigider timp de doua saptamani.

Inainte de a utiliza maceratul, freci intai cu coaja de banana proaspata zona afectata. Este indicat sa masezi energic vreme de cateva minute, pana zona se inroseste putin. Pui apoi un varf de cutit de macera, masezi un minut si acoperi cu un pansament. Repeti tratamentul a doua zi.

Te ajuta sa scapi de acnee

Dupa ce te-ai spalat bine pe fata pentru a indeparta toate impuritatile, freaca timp de cateva minute zona afectata de acnee cu interiorul unei coji de banana. Lasa sa actioneze 10 minute, dupa care clateste cu apa din abundenta.

intrebuintari inedite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004528 (s)