News Flash:

Codul Fiscal ar putea fi votat in final de catre deputati fara reducerea TVA la 20%

19 Iunie 2015
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
cod fiscal
Deputatii ar putea aviza Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala fara prevederea reducerii TVA generale de la 24% la 20% de la 1 ianuarie, pentru a fi in concordanta cu cerintele Comisiei Europene si ale FMI, caz in care ar adopta cota de 20% prin ordonanta de urgenta la sfarsitul anului.
"Orice reducere poti s-o faci si la finalul anului si sa intre in vigoare de la 1 ianuarie, nu neaparat prin Codul Fiscal, dar important este sa nu adaugi taxe, important e sa poti sa reduci. Si atunci e de urmarit si fluxul de incasari bugetare. Eu am fost rezervata cu TVA-ul de 20% inca de la inceput s-o trecem de acum (in Codul Fiscal – n.r.), pana nu vedem exact ce ne aduce septembrie, ce ne aduce noiembrie, sa vedem cum arata bugetul", a declarat vineri pentru MEDIAFAX deputatul PSD Aurelia Cristea, membru in Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor.
Ea a precizat ca deputatii vor finaliza aprobarea celor doua coduri in aceasta sesiune parlamentara, care se incheie la finele lunii, cu sau fara prevederea reducerii TVA inclusa.
Comisia de Buget-Finante se va intruni din nou luni pentru raportul final asupra Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, fiind votate deja toate amendamentele. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005186 (s)