News Flash:

Cod rosu de inundatii in bazinul raului Milcov din judetul Vrancea. Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din alte opt judete

25 Mai 2016
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatie2
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a instituit o avertizare hidrologica pentru fenomene imediate cod rosu de inundatii pentru bazinul raului Milcov de pe raza judetului Vrancea.
Avertizarea a intrat in vigoare marti, la ora 20.20 si este valabila pana miercuri, la ora 09.00.
"Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor in curs, prognozate si propagarii, se vor produce in continuare scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu efecte de inundatii locale si cresteri rapide de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de pericol pe raurile din bazinul hidrografic Milcov (judetul Vrancea)", se arata in atentionarea transmisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.
Totodata, hidrologii au emis si o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din opt judete, valabila de marti, de la ora 24.00 si pana miercuri, la ora 24.00.
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu pe raurile din bazinele hidrografice: Trotus superior si mijlociu (judetele Harghita, Neamt si Bacau), Putna - bazin superior si mijlociu (judetul Vrancea), unii afluenti ai Bistritei din judetele Neamt si Harghita, R. Negru, Homorod si unii afluenti mici din bazinul superior al Oltului (judetele Harghita, Covasna si Brasov).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008142 (s)