News Flash:

COD PORTOCALIU si GALBEN de canicula sambata si duminica

14 August 2015
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula5
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis avertizari de cod portocaliu si cod galben de canicula in zilele de vineri si sambata. Temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade.
Sambata, in Maramures, Crisana, Banat, Oltenia, vestul Transilvaniei si in sudul Munteniei, vremea se va mentine caniculara, cu temperaturi maxime ce vor atinge frecvent 35...37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.
In judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin vor fi temperaturi maxime in jurul valorii de 37 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.
Duminica, vremea va fi in continuare caniculara in vestul, sudul si local in centrul tarii, unde se vor inregistra temperaturi maxime de 35....37 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, in Campia Romana si Campia de Vest si izolat in rest.
In judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu  vor fi  temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.
Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006249 (s)