News Flash:

Cod galben nowcasting de ceata in 7 judete din Transilvania

30 Septembrie 2016
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
ceata
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in judete din zona Transilvaniei, in urmatoarea ora. 
Potrivit meteorologilor, pana la ora 10:00, in zonele joase din judetele Harghita, Covasna si Brasov se va semnala ceata, care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Tot izolat, se va semnala si bruma. 
De asemenea, pana la ora 10:30, in judetele Maramures (localitatile: Boiu Mare si Valea Chioarului), Cluj (indeosebi in: Dej, Gherla, Apahida, Bontida, Caseiu, Cascau, Cuzdrioara, Dabaca, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii si Vad), Salaj (zonele: Galgau, Ileanda, Letca, Lozna, Poiana Blenchii si Rus) si Bistrita-Nasaud (mai ales in: Beclean, Branistea, Chiuza, Ciceu - Mihaiesti, Petru Rares, Sieu-Odorhei, Sintereag si Uriu) va fi prezenta ceata si vizibilitate scazuta local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. 
Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mentioneaza ANM.AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006416 (s)