News Flash:

Cod galben de vant si viscol sudul Banatului

11 Ianuarie 2015
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea rea revine in sudul Banatului. Meteorologii au emis, sambata, o atentionare de cod galben de vant si ninsori viscolite pentru judetul Caras-Severin. Mai mult, autoritatile au decis sa inchida doua drumuri care fac legatura cu statiunile montane din acest judet.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite in zona de munte pentru mai multe regiuni, inclusiv pentru judetele Caras-Severin si Hunedoara.
„In toate zonele de munte va ninge, iar vantul va avea intensificari cu viteze care, pe crestele inalte, mai ales ale Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor depasi 80...90 km/h la rafala, viscolind si troienind zapada. In restul teritoriului, vantul va sufla cu viteze de 45....55 km/h, iar in Oltenia se vor atinge 60...70 km/h la rafala. Vor fi precipitatii slabe, predominant ninsoare in regiunile intracarpatice si in nordul Moldovei si mai ales ploi in sud si sud-est. Vor fi conditii de polei”, se arata in atentionarea ANM.
Codul galben intra in vigoare duminica, de la ora 16, si este valabil pana luni, la ora 12.
Inca de sambata autoritatile carasene au decis sa inchida doua drumuri care fac legatura cu statiunile montane Muntele Mic si Muntele Semenic, din cauza viscolului puternic.
Probleme sunt si pe DN57B, intre localitatile Parvova si Lapusnicel, unde circulatia este ingreunata pe o portiune de 150 de metri, deoarece apa si sloiurile de gheata ajung pe carosabil.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005002 (s)